Tietoa minusta

Ihanaa että löysit sivuni. Olen Viivi Mahlakaarto, 25-vuotias Oululainen nainen. Ammatiltani olen ratsastuksenohjaaja, sekä media-assistentti. Tämän sivujen kautta pääsee myös valokuvaus puolelle, jos valokuvauspalvelut kiinnostavat. 

Tapani toimia hevosten kanssa on vahvistunut vuosi vuodelta. Ratsastus on hyvä laji, koska siinä ei koskaan voi olla valmis. Aina oppii uutta, jos vain haluaa oppia. 
Toimintatapani ja ohjaustyyli poikkeaa vielä hyvin paljon nykyisestä perinteisestä englantilaisesta tiukkaan vedetystä paketista. 
Vaikka tyylini opettaa on erilainen, on kaikki asiakkaani olleet opetuksen laatuun tyytyväisiä. Olen myös itse tyytyväinen siitä, mihin suuntaan oppini on löytäneet. Ennen kaikkea toimin hevonen edellä hevosta kuunnellen joka tilanteessa.

 

Tällä hetkellä omistan 5-vuotiaan suomenhevosruunan Kirijorin. Kiri on maailman kultaisin ja lempein hevonen joka tulee varmasti opettamaan minulle paljon. Kiri on ex-ravuri, joten yhdessä työstämme hevosen kanssa sille uutta ratsun uraa. 


“Tee työtä mitä rakastat” on sanonta. Mitä minä rakastan? Asiakaspalvelua, hevosia, valokuvaamista, taidetta. Kaikki samassa yrityksessä.

hevos-palvelut-kuva-mahlakaarto-4-830x1024.jpg

Tiina-Täti 52v

“Vuosia sitten, näin ilmoituksen netissä, jossa mainostettiin ratsutusta. Ajattelin kokeilla kepillä jäätä. Näin tutustuin Viiviin, joka kävi luonamme aika-ajoin. Minulla on kaksi suomenhevosta, joista toinen on pitkälle koulutettu, mutta toisen koulutuksesta Viivi on vastannut. Nuoresta iästä huolimatta, hänellä on kokemusta ja näkemystä, niin ratsastajan kuin hevosen kouluttamisesta. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Suosittelen kokeilemaan- yllätyt positiivisesti!"